Vloerenbedrijf in Helmond

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Kasteel, Helmond, MonumentVloeren in Helmond

Projectvloeren Nederland is een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van vloeren, die zich richt op de gehele zakelijke markt in Nederland. De regio Helmond is voor ons geen onbekend terrein. Met een tal van services die ons onderscheidend maken proberen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij komen graag eens langs in Helmond om een inventarisatie te maken van uw vloeren en u een passend advies of offerte op maat te geven. Dit doen wij overigens geheel vrijblijvend en hierbij rekenen wij uiteraard ook geen reiskosten. Voor een overzicht van al onze extra services kunt u hier terecht.

Uitgebreide collectie

Bij Projectvloeren Nederland hebben wij een uitgebreide collectie aan vloeren. Ieder pand vraagt weer een andere aanpak of is het meest geschikt voor een bepaald type vloer. In onze uitgebreide collectie aan vloeren vind u bijvoorbeeld linoleum vloeren, marmoleum vloeren, rubber vloeren, gietvloeren of tapijt vloeren. Deze vloeren zijn allen van aansprekende merken als Desso, Forbo of Nora. Bekijk hier onze uitgebreide collectie en merken om te bepalen of er wat geschikts tussen zit voor uw pand in Helmond

Werk in Helmond

In de afgelopen 30 jaar dat wij actief zijn in de vloerenindustrie zijn wij zo onderhand in alle uithoeken van Nederland geweest. Ook de regio Helmond hebben wij al meerdere malen aangedaan voor het leggen van nieuwe vloeren. Bent u benieuwd naar het werk in de regio Helmond dat wij in het verleden hebben verricht? Kijk dan eens hier. Of bent u nieuwsgierig naar de referenties van andere klanten? Bekijk dan eens onze referentiepagina.

Neem contact op met Projectvloeren Nederland

Bent u geïnteresseerd in één van onze services? Neem dan contact met ons op. Dit kan via onze contactpagina. Plant u liever zelf een afspraak met ons in via de website? Dan kunt u dat hier doen.

Naast vloeren kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van gordijnen, schilderwerk of zonwering. Op www.projectennederland.nl kunt u meer informatie vinden over onze diensten als projectstoffeerder.

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?