Vloerenbedrijf in Groningen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloeren in Groningen

U zoekt een vloerenbedrijf in de buurt van Groningen. Dan bent u bij Projectvloeren Nederland voor de regio Groningen aan het juiste adres. Voor zakelijk Nederland zijn wij het vloerenbedrijf.

Onze assortiment harde en zachte vloeren

Wij hebben vele soorten vloeren, bijv. tapijt, rubber, linoleum/marmoleum, pvc/vinyl, betonlook vloer etc..  Onze vloeren zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld. Omdat wij veel zaken doen met ze, zijn onze inkoopprijzen scherp wat automatisch betekent dat we een goede prijs aan u kunnen aanbieden. De harde vloer kan linoleum of marmoleum zijn. Of harde onderhoudsarme PVC vloeren met elke print die u maar wilt. Ook verkrijgbaar in tegels of stroken. Of heeft u liever een rubberen vloer of een kunststof vloer? Projectvloeren Nederland heeft een uitgebreid assortiment .

Jarenlange werkervaring

Wij hebben jarenlange ervaring en al veel vloeren in Groningen mogen leggen. Wilt u kijken waar wij nog meer vloeren hebben gelegd klik hier.

Contact

Voor meer informatie over producten en prijzen, kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. Of wanneer u een snelofferte op officieel Projectvloeren Nederland papier. Of wilt u een staal van één van onze producten ontvangen. Dat is alemaal mogelijk.

Groningen

Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?