Vloerenbedrijf in Gouda

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloeren specialist in Gouda

Voor een nieuwe vloer in de regio Gouda bent u bij Projectvloeren Nederland aan het juiste adres. Wij zijn een vloerenspecialist voor de hele zakelijke markt binnen Nederland. Wij bekijken graag samen met u eens de mogelijkheden voor een nieuwe vloer voor uw pand in Gouda. Wij maken  een passend advies of maken een offerte voor u. Dit advies is altijd vrijblijvend. Met onze tikkie anders service’  onderscheiden wij ons als vloeren specialist. Dit is echter niet de enige extra service die wij onze klanten bieden. Voor een overzicht van alle extra services, kunt u hier terecht.

Assortiment vloeren

Ons assortiment is dusdanig uitgebreid, zodat wij er voor kunnen zorgen dat onze klanten altijd in zijn/haar behoefte voorzien word. De vloeren waar wij over beschikken zijn ook nagenoeg allemaal uitermate geschikt voor de zakelijke markt. Denk aan linoleum/marmoleum, rubber vloeren, PVC vloeren, tapijt vloeren, tapijt tegels of gietvloeren. Deze verschillende vloeren worden geleverd door bekende fabrikanten en merken. Wij kopen op grote schaal in, zodat we onze klanten kunnen voorzien van scherpe prijzen.

Geleverd werk in Gouda

Doordat wij al 30 jaar in de vloerenindustrie zitten, hebben wij ook met enige regelmaat een project uitgevoerd in de regio Gouda. Onze klanten bestaan voornamelijk uit zorginstellingen en scholen. Maar ook bij winkelpanden, grote- en kleine bedrijven leggen wij met alle plezier een nieuwe vloer. Klanten waar wij in de afgelopen jaren werk hebben afgeleverd vindt u hier. Wat deze klanten over Projectvloeren Nederland schreven vind u hier.

In contact komen met projectvloeren Nederland

Wilt u met ons in contact komen omdat u vragen heeft of graag een afspraak wilt inplannen? Stuur een mailtje naar info@projectennederland.nl, bel ons op  026-3121701 of plan direct een afspraak in via onze website.

Als projectstoffeerder bieden wij ook nog de mogelijkheid om schilderwerk te verrichten, gordijnen of zonwering te plaatsen in uw pand.

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?