Fitnessvloer bij Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Een fitnessvloer / sportvloer voor uw sportschool, school, revalidatiecentrum of andere zakelijke instellingen laat u verzorgen door Projectvloeren Nederland. Wij zijn dé vloerenlegger voor de zakelijke markt in Nederland. Hierbij leggen wij de focus op het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. Een fitnessvloer voor uw locatie kopen wij in bij fabrikanten waar wij nauw mee samenwerken. Bekende fabrikanten zijn Forbo, Nora & Tarkett. Door de nauwe samenwerking kunnen wij er voor zorgen dat wij u een marktconforme prijs kunnen bieden wanneer we de vloer daadwerkelijk bij u mogen leggen. Wilt u meer weten over Projectvloeren Nederland? Klik hier of lees verder om meer te weten te komen over een fitnessvloer.

Assortiment fitnessvloeren

Binnen onze collectie beschikken wij over verschillende vloeren die geschikt zijn als fitnessvloer. Allereerst kunt u kiezen voor een linoleum (marmoleum) vloer. Linoleum is een duurzaam natuurproduct en verkrijgbare in nagenoeg alle denkbare kleuren. De vloer gaat daarnaast ruim 15 jaar mee en is gemakkelijk schoon te houden. Meer weten over een linoleum vloer? Lees hier verder.

Naast de linoleum vloer kunt u ook kiezen voor een rubber vloer. Een rubbervloer is zeer elastisch, is uitermate geschikt voor hoge belastbaarheid en heeft van zichzelf een vuilafstotende werking. De vloeren gaan daarnaast ruim 20 jaar mee, wat de vloer ook nog eens duurzaam maakt. U leest hier meer over onze rubber vloer.

Uw fitnessvloer online bestellen?

Wanneer u liever zelf u fitnessvloer besteld dan kunt u dit eenvoudig doen op www.deprojectvloer.nl. DeProjectvloer is de webshop van Projectvloeren Nederland. Gedurende het bestelproces kunt u vervolgens zelf aangeven of u onze hulp nodig heeft bij het leggen en/of egaliseren van de vloeren. Binnen enkele dagen ontvangt u de vloeren op locatie.

‘Tikkie anders’

Bij Projectvloeren Nederland doen wij zaken graag op onze geheel eigen wijze. Een wijze die ons uniek maakt: de ‘tikkie anders’ service. Zo leggen wij uw vloer op een moment dat voor u goed uit komt. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Wij werken dus ook in de weekenden en zelfs ’s nachts! Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw ruimtes volledig uit en weer ingeruimd worden. U heeft geen enkel omkijken naar het leggen van uw nieuwe fitnessvloer.

Wat kost een fitnessvloer?

Wilt u een snelle indicatie van de kosten voor een fitnessvloer? Vul dan onze vloerencalculator in. Wilt u een uitgebreide offerte ontvangen vul dan onze offerte in. Mocht u liever direct een adviseur op locatie hebben om goed te kunnen bepalen wat voor u de beste optie is? Plan dan hier direct een afspraak met ons in.

Contact

Voor al uw overige vragen kunt u bellen naar 026-3121701 of een e-mail sturen naar info@projectennederland.nl


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?