Fitness vloer

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Fitness vloer – Projectvloeren Nederland is dé vloerenpartner voor jouw sportschool

Ben je op zoek naar een vloer voor jouw sportschool of gymzaal? Dan helpen wij je graag verder. In een sportschool kunnen verschillende soorten vloeren geschikt zijn. Zo wordt een rubber vloer vaak gebruikt voor trainingszalen. De zachte vloer maakt bijvoorbeeld vallen een stuk prettiger.
In een grote ruimte met bijvoorbeeld fitnessapparatuur of een grote gymzaal, is het wellicht prettiger om tapijt(tegels) of een pvc-vloer neer te leggen. Het voordeel van deze vloeren is dat onderhoud gemakkelijk is, deze vloeren een zeer lange levensduur hebben én dat er veel verschillende ontwerpen zijn.
Om de juiste fitness vloer te bepalen komen wij graag vrijblijvend langs bij jouw sportschool. Op die manier kunnen we een goed advies geven over de vloer die het best bij jouw bedrijf past.

Wie zijn wij – Projectvloeren Nederland

Al meer dan 25 jaar behoren wij tot de top van de vloerenmarkt in Nederland. Hierbij focussen we ons op de zakelijke markt. Naast sportscholen helpen we scholen, zorginstellingen, horeca en kantoorpanden met hun vloer. Deze bedrijven vormen het grootste deel van onze klantenkring en zijn al jaren tevreden. Benieuwd wat zij over ons zeggen? We hebben het aan ze gevraagd en de reacties zijn hier te lezen: https://projectvloerennederland.nl/klanten/referenties/
Daarnaast doen wij het vaak net wat anders dan men gewend is. Dit noemen wij onze ‘tikkie anders’ service. Dit houdt in dat wij eigenlijk 24/7 beschikbaar zijn. Dus ook in de avond en in het weekend. Dat is handig omdat je op die manier geen hinder ondervindt als wij de nieuwe vloer komen leggen. Ook ruimen we alles uit én weer in. Uiteraard zijn we er, na het leggen van de vloer, altijd bereikbaar voor advies en onderhoud.

Contact opnemen:

Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Je kunt gebruikmaken van het contactformulier, mailen naar info@projectennederland.nl of bellen naar 026-3121701.
Het is ook mogelijk, als je al weet welk type vloer je wil, om alvast een offerte op te vragen. Op die manier weet je waar je aan toe bent. Vraag gemakkelijk een offerte aan via de onderstaande knop:

Offerte aanvragen


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?