Vloerenbedrijf in Eerbeek

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Eerbeek

Voor uw bedrijf, zorginstelling of school in de regio van Eerbeek zoekt u een vloerenbedrijf. Projectvloeren Nederland is zo’n bedrijf. Wij leveren aan heel zakelijk Nederland en zijn de specialist op het gebied van vloeren. Projectvloeren Nederland werkt door heel Nederland en onze specialisten komen graag langs in Eerbeek voor een vrijblijvende offerte of een passend advies. Wij rekenen geen reiskosten.

Onze assortiment vloeren

Wij hebben vloeren afkomstig van gerenommeerde fabrikanten. Onze producten zijn ingedeeld in harde en zachte vloeren. In ons assortiment o.a. tapijt, rubber, marmoleum, gietvloeren, betonlook vloeren, pvc vloeren en linoleum vloeren. Wij verkopen en leggen nagenoeg alle soorten vloeren.

Projecten in Eerbeek

Wij hebben al veel mooie projecten mogen uitvoeren in Eerbeek en omstreken. Wij staan altijd graag voor u klaar. Bent u benieuwd bij wie wij in (de buurt van) Eerbeek vloeren hebben gelegd, kijk dan hier. Óf informeer hier bij onze binnendienst.

Onze service

Wij bieden ook net wat extra service. Zo kunt u bij ons snel zelf een richtprijs berekenen, met de optie bereken uw prijs. Of wilt u een snelofferte op officieel Projectvloeren Nederland papier. Vraag dan onze snelofferte aan. Ook kunt u een staal van onze producten ontvangen. Wij doen het graag net een Tikkie Anders…

Informatie over Projectvloeren Nederland

Heeft u n.a.v. deze informatie nog vragen? Dan kunt u ons altijd bellen voor informatie (producten, prijzen) of voor een vrijblijvende afspraak via ons telefoonnummer 026 312 17 01. Of mail ons op info@projectennederland.nl of kijk op onze contactpagina.

Naast vloeren verzorgen wij ook graag uw schilderwerk, gordijnen en/of zonwering. Kijk op www.projectennederland.nl

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?