Een tatoeage maar dan anders…

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Toegegeven, de tattoo is een lichaamsversiering die niet meer weg te denken is, sterker nog, je krijgt ‘m ook nooit meer weg. Menig lichaam is er mee versierd en waar het vroeger common sense was bij ruige zeebonken, is het nu ook wel geaccepteerd bij de directiesecretaresse.

Zelfs op vloeren zijn er tatoeëringen mogelijk, in de vorm van een print of een beschildering of een gewoon een kleurvlak. Floor Art noemen we dat. En of u nu de foto van uw kinderen, of de skyline van New York wilt, het kan allemaal. Echt! En wij garanderen dat het blijft zitten voor jaren!

Het klinkt geheimzinnig maar we delen graag hoe we een dergelijke vloer opbouwen. Allereerst kunnen we elke vlakke en harde vloer voorzien van een print, dus ook uw oude lino vloer!

Nadat we de vloer goed ontvet hebben, plaatsen we de print. Deze print werken we af met een keiharde 2 componenten polyurethaan lak, die slijt- en krasvast is.

Waarom is onze vloer tattoo nou zo leuk? Omdat u uw oude vloer kunt restylen zonder al te veel gedoe, uw nieuwe ‘saaie’ vloer helemaal kunt personaliseren….

Gegarandeerd dat u heel veel bekijks heeft met uw vloer!

Floor Arts By Projectvloeren Nederland. Stuur een mail naar info@projectvloerennederland.nl voor een uitgebreide brochure.


Geplaatst op 23 september 2014