Vloerenbedrijf in Dordrecht

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloer voor uw pand in Dordrecht?

Is het de hoogste tijd voor een nieuwe vloer voor uw pand? Wij komen graag eens naar Dordrecht om de mogelijkheden te bespreken. Projectvloeren Nederland is een vloerenbedrijf voor de hele zakelijke markt in Nederland. Ook in Dordrecht helpen wij u daarom graag bij uw keuze voor een nieuwe vloer. We komen vrijblijvend eens langs en rekenen daarvoor geen reiskosten. We maken dan een advies op maat, brengen een offerte uit en treffen, indien interessant, een gunstige betalingsregeling. Mede door deze aspecten proberen wij ons te onderscheiden op de zakelijke markt. Lees hier meer over de extra services die Projectvloeren Nederland u te bieden heeft.

Collectie

Wij leggen nagenoeg alle soorten vloeren bij u in Dordrecht, aansluitend op uw behoefte. Tapijt, tapijttegels, rubber, marmoleum, PVC vloer, linoleum en nog veel meer mooie kwaliteitsvloeren. Wij hebben het allemaal voorhanden. Daarbij werken wij samen met aansprekende merken en fabrikanten. Samen met u bepalen wij de meest geschikte vloer voor uw locatie.

Projecten in Dordrecht

In de regio Dordrecht zijn verschillende gave projecten geweest die wij van begin tot eind hebben mogen verzorgen. Uiteenlopend van scholen tot winkelpanden, wij leggen overal nieuwe vloeren. Bent u nieuwsgierig waar in de buurt van Dordrecht wij en nieuwe vloer hebben gelegd? Bekijk dan eens het volledige overzicht met door ons uitgevoerde opdrachten en lees op de referentiepagina de ervaringen die klanten hebben met Projectvloeren Nederland.

Contact

Heeft u verder nog vragen of wilt u een afspraak inplannen met ons? Bel dan 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl. Plant u liever zelf een afspraak in; dit is ook mogelijk via de ‘button’ maak een afspraak.

Als projectstoffeerder kunnen wij u nog meer bieden dan alleen een nieuwe vloer. Wij brengen ook graag een bezoek aan Dordrecht om het eens te hebben over schilderwerk, gordijnen of zonwering. Voor meer informatie hierover kijk eens op www.projectennederland.nl

Dordrecht

 

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?