Vloeren Doetinchem

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectvloeren Nederland is een vloerenbedrijf gevestigd in de regio Doetinchem, maar werkzaam door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van nieuwe vloeren, maar verzorgen ook zonwering, gordijnen en/of schilderwerk. Dit doen wij veelal bij scholen, zorginstellingen, horeca & en binnen het bedrijfsleven. Doordat wij gevestigd zijn in de regio Doetinchem, hebben wij al vele werken in Doetinchem en omstreken mogen uitvoeren. Van een tandartskamer van 20m2 tot een kantoorgebouw van wel 1750m2. Wij ontzorgen jou hierbij volledig, aangezien wij 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar zijn. Zo kunnen wij de vloer leggen op het moment dat jou het beste uitkomt. Ook ruimen wij ruimtes volledig uit- en weer in. Meer lezen over ons en wat wij kunnen doen voor vloeren Doetinchem?

Lees hier meer over Projectvloeren Nederland

Ons assortiment vloeren Doetinchem

Bij Projectvloeren Nederland beschikken we over zowel harde- als zachte vloeren. Zo heb je de keuze uit projecttapijt, tapijttegels, PVC vloeren, linoleum vloeren, rubber vloeren en betonlook vloeren. Iedere ruimte vraagt om een unieke aanpak en ander type vloer. Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij nagenoeg altijd aan de wensen en behoeften voldoen.

Bekijk hier ons assortiment

Wat kost het leggen van een nieuwe vloer?

Doordat wij grootschalig inkopen bij onze leveranciers kunnen wij scherpe prijzen bieden. Het is lastig om op voorhand exact aan te geven wat een nieuwe vloer gaat kosten. Om u toch een grove indicatie te geven kun je op onze website een prijsindicatie aanvragen. Uiteraard is het ook mogelijk om geheel vrijblijvend één van onze adviseurs langs te laten komen bij jou op locatie. Plan hier een afspraak met ons in.

Contact met Projectvloeren Nederland?

Wil je meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot nieuwe vloeren? Neem dan gerust contact met ons op via 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl. Wij komen met alle plezier een keer bij jou langs in Doetinchem en omstreken!

vloeren doetinchem

 

 

 

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?