Vloeren in Didam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Didam   

U zoekt een bedrijf dat gespecialiseerd is in vloeren. Projectvloeren Nederland is dat! Het vloerenbedrijf van Didam en omstreken. Omdat wij gevestigd zijn in de buurt van Didam (in Duiven) zijn we zo bij u. Wij komen graag langs voor een passend advies of maken een offerte voor u. Dit advies is altijd vrijblijvend. Met onze tikkie anders service’ onderscheiden wij ons als vloerenbedrijf voor heel zakelijk Nederland. Zo kunt een proefstaal aanvragen, snel een prijs berekenen of gespreid betalen.

Onze vloeren

Onze vloeren zijn ingedeeld in harde en zachte vloeren. Ons assortiment vloeren bestaat uit rubber vloeren, marmoleum/linoleum vloeren, pvc vloeren, gietvloeren en nog veel meer vloeren. Wij hebben bijna alle soorten vloeren die geschikt zijn voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan vloeren voor de zorg, scholen en bedrijven. Iedere gebruiker heeft z’n eigen wensen betreft een vloer. De merken van onze vloeren zijn o.a. Desso, Tarkett, Forbo en nog meer gerenommeerde leveranciers van vloerenmerken. Lees hier meer over onze merken.

Projecten in Didam

In de afgelopen 30 jaar dat wij al bestaan hebben wij veel mooie projecten in Didam en regio mogen verzorgen. Van grote schoolgebouwen, zorginstellingen tot lokale winkelpanden. Wilt u meer weten over bij wie wij nog meer projecten hebben verzorgd in Didam en omgeving, kijk dan hier.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten, onze service of iets anders. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Of plan zelf een afspraak met ons in.

Projecten Nederland

Naast vloeren kunnen wij ook voor heel zakelijk Nederland zonwering, gordijnen en schilderwerk verzorgen. Als projectstoffeerder bedienen wij u graag onder de naam Projecten Nederland.

Clock Tower, Dial, Architectuur

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?