Vakman vloerenlegger Dennis Kuster

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

dennisIk ben Dennis Kuster en 46 jaar oud. Het voelt als de dag van gisteren dat ik bij Projectvloeren Nederland kwam werken als leerling. Het vak heb ik geleerd van Gert van den Born. Een echte vakman! Inmiddels ben ik al meer dan 25 jaar vloerenlegger. Gelukkig geen leerling meer! Sterker nog… ik leid ze tegenwoordig op. Ook de zoon van onze manager heeft gelukkig gekozen voor dit mooie vak. Want dat is het! Een echt vak. Ik hoor heel vaak van klanten: “ik wist niet dat het zo veel werk was om een vloer te leggen, en dat het ook nog eens zulk precies werk is”. En het klopt… ik heb er wel 3 jaar over gedaan voordat ik eindelijk zelfstandig alles kon leggen. Ik ben nu meester vloerenlegger. De top in het leggen haha… Mijn werkgevers vinden mij heel goed want ze zijn nog altijd blij met mij. En ik met hen. We hebben echt een leuk team en een hele platte organisatie. Iedereen helpt elkaar. Veel lol. Zo heb ik Jeroen (één van de eigenaren) een keer de stuipen op het lijf gejaagd met een verhaal dat we bij een nieuwe klant een ontvoering in scène hadden gezet van een collega J. De klant kwam niet meer bij van het lachen, Jeroen pas veeeeeel later.

Het leukste aan mijn vak is dat ik met mijn handen mag werken. Ik heb een goede opleiding maar iets maken, iets creëren met mijn handen is mijn passie. Ik ben getrouwd met Margot en heb twee leuke kinderen. Mijn oudste gaat naar de universiteit, wat ik ook probeer om haar vloerlegger te maken. Nou ja. You can’t have it all.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?