Vloeren in Den Haag

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Den Haag

Een vloerenbedrijf in Den Haag nodig? Projectvloeren Nederland werkt landelijk, dus ook in Den Haag. Wij zijn een vloerenbedrijf die werkt voor zakelijk Nederland.

Wij werken voor de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven. Zo leggen wij al jaren diverse soorten vloeren in kantoren, winkels, op scholen en bij zorginstellingen.

Ons uitgebreide assortiment bevat harde en zachte vloeren. Er is volop keuze uit diverse type vloeren, merken en kleuren. Onze adviseurs helpen u graag met deze keuze. Harde vloeren van linoleum of marmoleum. Of onderhoudsarme PVC vloeren met elke gewenst print . Ook betonlook vloeren, kunststof vloeren, rubberen vloeren hebben wij in ons assortiment. Wij kopen rechtsstreeks in bij diverse fabrikanten van vloeren. Door groot in te kopen, zijn wij voordeliger dan de lokale vloerenwinkel.

Voor informatie over producten en prijzen of voor een vrijblijvende afspraak kan via ons telefoonnummer 026 312 17 01.  Of wilt u een snelofferte op officieel Projectvloeren Nederland papier.  Of wilt u een staal van één van onze producten. Het is allemaal mogelijk bij Projectvloeren Nederland.

Kijkt u ook eens bij onze extra services. Speciaal voor u in Den Haag.

Den Haag, Holland, Binnenhof, Den Haag

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?