Vloerenbedrijf in Delft

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloeren specialist in Delft

U wilt een nieuwe vloer gaan leggen in uw zorginstelling, school of bedrijf. Daarbij bent u op zoek naar een vloeren specialist in Delft die dit voor u kan realiseren. Bij projectvloeren Nederland bent u in dat geval aan het juiste adres. Wij zijn een vloeren specialist voor de hele zakelijke markt in Nederland, dus ook in Delft. Graag komen wij eens vrijblijvend langs om u meer informatie te bieden. Daarbij rekenen wij geen reiskosten. Dat wij zo te werk gaan is onderdeel van onze extra service. Wij gaan graag net even anders te werk dan de rest. Een tikkie anders´ zoals wij dat bij projectvloeren Nederland noemen. Wat ons nog meer onderscheidend maakt leest u hier.

Merken en fabrikanten

In ons assortiment zitten veel verschillende soorten vloeren van diverse gerenommeerde merken en fabrikanten.  Tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloer, linoleum en nog veel meer mooie vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Graag komen wij in Delft eens bekijken welke vloer het meest geschikt is voor het betreffende pand. Blader gerust eens door ons gehele assortiment heen.

Ons afgeronde werk in Delft

In de regio Delft hebben wij in het verleden een x-aantal mooie projecten mogen verzorgen voor verschillende klanten. Van grote werkzaamheden bij instellingen voor de zorg of scholen, tot kleinere opdrachten bij overige bedrijven. Nieuwsgierig naar ons afgeronde werk in de regio Delft en te weten komen voor welke bedrijven wij eerder vloeren hebben gelegd; kijk dan hier.

Vragen?

Wilt u graag nog wat meer informatie ontvangen over de services die wij kunnen bieden of specifiek over de vloeren; neem dan gerust eens contact met ons op.  Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701, of mail ons op info@projectennederland.nl.

Naast vloeren zijn wij als projectstoffeerder ook beschikbaar voor schilderwerk, vervanging van- of nieuwe gordijnen en zonwering. Www.projectennederland.nl kan u hier meer informatie over verschaffen.

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?