De nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

De nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect

Momenteel zijn wij bij een zorginstelling een nieuwe vloer aan het aanbrengen. Het gaat hier om ca. 2100m2. De vloer die wij aan het leggen zijn komt uit de nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect.

Wij brengen hier zogenaamde kunststof puzzeltegels aan in de gangen van het complex. Deze puzzeltegels leggen wij over de bestaande gietvloer heen. De nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect is erg sterk en een een perfecte optie wanneer er sprake is van een minder goede ondervloer. Doordat we deze vloer kunnen leggen over de bestaande gietvloer heen, is er geen sprake van extra kosten in verband met slopen en/of egaliseren. De vloer is dus wat dat betreft dus ook nog eens een voordelige keuze!

Verder zijn de vloeren ideaal voor ruimtes die intensief gebruikt worden (zoals de gangen van een zorginstelling). De Gerflor Saga Connectvloeren bestaan daarbij voor 35% uit gerecycled materiaal en zijn 100% recyclebaar.

Meer informatie over de mogelijkheden voor een dergelijke vloer in uw pand(en)? Neem gerust contact met ons op via 026-3121701 of vul ons contactformulier in.

  


Geplaatst op 9 maart 2020
 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op