De Franken komen!

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

De Franken (volk) is de naam voor een verbond van reeds eerder bekende Germaanse stammen, dat omstreeks 250 tot stand kwam onder waarschijnlijk Saksische druk langs de Rijn-grens van het Romeinse Rijk. Vooral in de Romeinse provincie Germania Inferior in het huidige Nederland en het Rijnland.

Gelukkig is er bij ons maar een ‘Franken’ naar Projectvloeren Nederland gekomen en zijn voornaam is André. André Franken versterkt ons verkoopteam sinds 1 januari van dit jaar. Voor ons is hij zeker geen onbekende, want André heeft jarenlang een van onze woonwinkels gerund en is bekend in vloerenland. Zijn spontane verschijning, maar vooral zijn enorme vakkennis zal u verassen! Wij zijn verguld met zijn komst, want in ons vak is iemand met zo veel inhoudelijke kennis van ons ambacht schaars aan het worden.

André zal naast het aanvullen van ons verkoopteam, zich vooral bezig houden met het adviseren van klanten die om bijzondere oplossingen vragen of specialistische vraagstukken hebben. Zijn die er dan? Echt wel. Wat dacht u  bijvoorbeeld van een vraag die we onlangs kregen of een PVC vloer ook tegen een plafond aan kon? Of kan ik ook een fotoprint laten maken van mijn bedrijf en dat jullie dat dan op de vloer maken… Dát soort vragen bedoelen we dus! En André weet het antwoord of hij zoekt het voor u uit.

Trouwens, hij is niet de enige specialist in ons team. Gelukkig maar, want anders zou André heel wat overuren moeten draaien. Onze specialist Eef Hoedt weet net zo veel en met hem zijn we al heel lang reuze blij. Wij dagen u uit en hopen dat u ons eens uitnodigt voor iets niet zo alledaags. We houden van uitdagingen! Net als de Franken destijds toen ze Romeins grondgebied binnen wilde vallen… (En, het is ze gelukt!).


Geplaatst op 16 januari 2014