De familie Professionele Projectinrichters is gegroeid.

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Onze familie groeit gestaag en dat is leuk. Naast het succesvolle Regelloket voor de zorg hebben we er twee nieuwe familieleden erbij: Projectzonwering Nederland en Projectgordijnen Nederland.

Natuurlijk hadden we zonwering en gordijnen al in ons assortiment, maar vanaf 1 juni hebben we twee professionele afdelingen opgericht. Met bijzondere merken en collecties en vooral veel know-how. Er zijn nieuwe specialisten aangetrokken om u nog beter van dienst te zijn. Er is vooral in de zorg veel vraag naar onafhankelijke inventarisaties voor vervanging van gordijnen. Een dergelijk bestek wordt nog al eens gemaakt door een gordijnfabrikant.

Om alle objectiviteit te bewaren doen wij dit liever zelf. Wij maken dan overzichtsstaten met de benodigde meters en stof per raam. Dit kunt u weer separaat aanbieden aan verschillende fabrikanten. Of aan Projectgordijnen Nederland, dat mag ook natuurlijk. Zie ook onze button bestekservice.

Veel van onze nieuwe klanten komen via internet, ook voor onze vloeren. Vooral onze ontzorgservice is een veel gevraagde dienst. Zo zijn we elk weekend wel ergens bezig om nieuwe vloeren te leggen, kasten en bureaus uit- en in te pakken, zodat de klant maandag weer lekker aan het werk kan. Met een nieuwe vloer! We doen dat met professionele spullen zoals bureaulifters, kasten-trolleys en vooral veel verhuisbakken.

 


Geplaatst op 6 augustus 2013