Bulletinboard

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

bulletinboardProjectvloeren Nederland biedt bulletinboards aan voor scholen en andere bedrijven in heel Nederland. Een bulletinboard biedt praktische en simpele oplossingen om ideeën, memo’s en informatie uit te wisselen met elkaar. Het staat ook wel bekend als ‘prikbord’. Daarnaast is het ook uitermate geschikt voor functionele bekleding van wanden, meubels, deurpanelen en kasten. In scholen worden vaak complete wanden voorzien van bulletin board. De 12 kleuren in de collectie van Projectvloeren Nederland zijn uitbundig en veelzijdig en daarom uitermate geschikt om te worden gecombineerd met andere materialen. Projectvloeren Nederland heeft de belangrijkste eigenschappen van een bulletinboard voor u op een rijtje gezet.

Eigenschappen bulletinboard

Een bulletinboard is een linoleum product. Linoleum bestaat voor het grootste deel uit natuurproducten, zoals houtmeel en lijnolie en is volledig biologisch afbreekbaar. Dat maakt het ‘prikbord’ goed voor het milieu en erg duurzaam. Door de sterke en veerkrachtige eigenschappen wordt voorkomen dat het materiaal naar enige tijd gaat breken of kruimelen zoals vaak het geval is bij bijvoorbeeld kurkboarden. Gaatjes van punaises trekken ook vanzelf weer dicht zodat het materiaal als nieuw blijft. De bulletinboards gaan hierdoor meer dan 20 jaar mee, zonder dat daar grote onderhoudskosten aan verbonden zijn. De lange levensduur maakt het product nóg duurzamer.

  • Een bulletin board bestaat uit natuurproducten en is erg duurzaam;
  • Er zijn minimale onderhoudskosten aan verbonden;
  • De levensduur van een prikbord is meer dan 20 jaar.

Een bulletin board trekt geen stof aan en is bacteriostatisch. Dit maakt het een zeer hygiënische keuze. Dit is een groot voordeel voor scholen en kantoren. Ook is een bulletin board multifunctioneel. Het kan dienen als prikbord of wandbekleding en zorgt daarbij voor een betere akoestiek. De bulletinboards zijn namelijk geluiddempend.

  • Bulletin prikborden zijn zeer hygiënisch en onderhoudsarm;
  • Ze zijn geluiddempend en zorgen voor een betere akoestiek;
  • Ze zijn multifunctioneel;
  • Stevig en flexibel.

Lijkt een bulletinboard geschikt voor uw ruimte(s)? Via de knop hieronder ontvangt u een snelle en vrijblijvende snelofferte.

Snelofferte aanvragen

Installatie op scholen en kantoren

Het is belangrijk om te weten dat bulletinboards alleen tegen een vlakke en strakke wand verlijmd kunnen worden. Als de wand niet strak genoeg is, moet er een onderplaat gebruikt worden van bijvoorbeeld MFD (hout) of HDF. Dit verankeren wij dan voor u tegen de wand en vormt de basis van het prikbord. We kunnen de bulletin borden ook voor u op maat maken of de lijst aanpassen naar uw eigen smaak. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lijst van steigerhout of een brede zwarte lijst? Voor meer informatie over bulletinboards kunt u via onderstaande knop contact met ons opnemen.

Contact opnemen


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?