Vloerenbedrijf in Breda

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

BredaVloeren voor uw pand in Breda

Heeft u geconstateerd dat uw vloeren er niet optimaal meer bij liggen en bent u zich aan het oriënteren op het gebied van nieuwe vloeren voor uw pand in Breda? Wij van Projectvloeren Nederland helpen u graag en komen met alle plezier naar Breda om eens naar uw vloeren te kijken. Voor de hele zakelijke markt binnen Nederland leveren, leggen en onderhouden wij nieuwe vloeren. Wij onderscheiden ons binnen de markt met onze tikkie anders service’. Wij zorgen dat u ongestoord kunt doorwerken, treffen gunstige betalingsregelingen en kijken geheel vrijblijvend naar de beste oplossing voor de vloeren in uw pand.

Diversiteit aan vloeren

Om iedereen van dienst te zijn en voor iedereen een gepaste oplossing te vinden, hebben wij een diversiteit aan vloeren samengesteld. Van PVC vloeren tot rubber vloeren en gietvloeren; Wij hebben het allemaal en hoeven daarom niemand teleur te stellen. De fabrikanten en merken waar wij mee werken staan allemaal bekend om hun hoge kwaliteit vloeren. Meer weten over onze vloeren? Klik hier.

Werkzaam in Breda

De regio Breda is voor ons geen onbekend terrein. Bij verschillende grote- en kleine bedrijven zijn wij eerder werkzaam geweest. Ook zorginstellingen en scholen hebben wij kunnen helpen bij hun keuze voor een nieuwe vloer. Door onze jarenlange ervaring zijn wij elke keer weer in staat om goed werk te leveren. Voor deze bedrijven in de regio Breda zijn wij eerder werkzaam geweest en bij onze referenties kunt u lezen wat de ervaringen met Projecten Nederland zijn.

Hoe bereik ik Projecten Nederland?

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij u verschillende manieren om contact met ons te leggen. Het is mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 026-3121701 of door een mail te sturen naar info@projectennederland.nl. Verder kunt u online een afspraak inplannen of een offerte aanvragen.

Kunnen wij u op dit moment niet helpen met uw vloeren, maar bent u wel geïnteresseerd in schilderwerk, gordijnen of zonwering? Wij helpen u dan graag verder op www.projectennederland.nl.

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?