Betonlook vloeren

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Prachtige industriële uitstraling met betonlook vloeren

De betonlook vloeren hebben in korte tijd de vloerenmarkt veroverd. Wij hebben deze vloeren en wanden met ‘basic beton’-uitstraling dan ook in ons assortiment. Projectvloeren Nederland komt graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Lees hieronder alvast alles over de betonlook vloeren die behoren tot ons assortiment.

Voor- en nadelen betonlook vloeren

Betonlook vloeren brengen verschillende voordelen met zich mee, namelijk:

  • Ruimtes krijgen een prachtige industriële uitstraling;
  • De betonlook vloer is eenvoudig aan te brengen middels een dunne afwerklaag;
  • De betonlook vloer is ideaal in onderhoud.
  • Betonlook vloeren zijn zeer eenvoudig te reinigen en gemakkelijk in onderhoud. Zo zijn de vloeren stofvrij, slijtvast en vuilbestendig. Je hebt daardoor weinig om kijken naar uw vloeren.

Ieder type vloer kent zijn voor- en nadelen. De nadelen van een betonlook vloer zijn dus afhankelijk van het type vloer waar je voor kiest. Weten welk type vloer de beste oplossing is voor jouw pand? Onze vloerkeuze monitor helpt je bepalen welke vloer het meest geschikt is voor jouw situatie. Als je besloten hebt welke vloer het meest geschikt is voor jou, dan kunnen we je precies aangeven waarom deze wel of niet geschikt is voor jouw ruimte.

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?

Aanbrengen van de betonlook vloer

Projectvloeren Nederland heeft aparte teams die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van de betonlook vloeren. Het is bijzonder verwerkingsvriendelijk. Hierdoor kan het vrijwel moeiteloos op iedere vloer of wand aangebracht worden. BetonDesign is ook zeer geschikt voor toepassingen waar hoge technische eisen aan worden gesteld.

De betonlook afwerklaag, wordt direct op een geëgaliseerde ondergrond aangebracht. Dit is de innovatieve oplossing BetonDesign. Het resultaat is een strakke, vlakke betonlook vloer, met een industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de decoratie van wanden, die hiervoor voldoende vlak zijn voorbereid voor een mooi strak resultaat.

Er kan ook structuur in de afwerklaag aangebracht worden. Te gebruiken in kantoren, scholen maar ook bij zorginstellingen. De afwerklaag van 1 tot 1,5 mm dik is niet te onderscheiden van echt beton, maar dan zonder de nadelen als stofvorming of snelle vervuiling.

Wat kost een betonlook vloer? 

Bij een betonlook vloer kun je denken aan ongeveer €42,50 per m2 meter. Wil je alvast een indicatie van de prijs ontvangen? Vraag onze verkoopbinnendienst gerust om meer informatie of vul je gegevens in bij de button snelofferte. Contact opnemen kan ook via 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl.

Contact opnemen

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?