Beton look vloeren

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

De beton look vloeren zijn mateloos populair. Eerst werden beton look vloeren vooral door particulieren gekozen, maar steeds vaker kiezen ook bedrijven voor deze industriële en robuuste look. Projectvloeren Nederland begrijpt waarom beton look vloeren ook op zakelijk gebied steeds interessanter worden. Dat komt namelijk doordat een beton look vloer dezelfde uitstraling als beton heeft en daarnaast nog vele voordelen met zich meebrengt, namelijk:

  • De betonlook vloer is eenvoudig aan te brengen;
  • Er is maatwerk in kleur en afwerking mogelijk;
  • Betonlook vloeren zijn erg gemakkelijk te onderhouden.

In welke ruimte(s) is een beton look vloer geschikt?

Beton look vloeren zijn strak en toch sfeervol. Wat dacht u van een beton look vloer in uw wachtruimte, vergaderruimte of hal? Doordat maatwerk in kleur en afwerking mogelijk is, kunt u een vloer creëren die past bij het imago van uw bedrijf. Projectvloeren Nederland zorgt er ook voor dat uw medewerkers ongestoord kunnen doorwerken bij het plaatsen van een vloer. Wij tillen alle meubels voor u op en leggen de vloer eronder zodat u niet tijdelijk hoeft te verhuizen.

Plaatsing beton look vloeren

Beton look vloerenProjectvloeren Nederland heeft aparte teams die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van de beton look vloeren. Wij gebruiken hiervoor BetonDesign van het merk Forbo. BetonDesign bestaat uit een flexibele, pasteuze afwerklaag van ongeveer 1 tot 1,5 millimeter dik die geschikt is voor vloer- en wandafwerking. Het is bijzonder verwerkingsvriendelijk en kan hierdoor vrijwel moeiteloos op iedere vloer of wand aangebracht worden.

Het resultaat? Een strakke, vlakke betonlook vloer, met een industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit.  Én niet te onderscheiden van echt beton. De betonlook vloeren zijn ook nog eens zeer eenvoudig te reinigen en gemakkelijk in onderhoud. Zo zijn de vloeren stofvrij, slijtvast en vuilbestendig. Af en toe droog reinigen met een stofzuiger of bezem is ruim voldoende om de vloer schoon te houden. Dit scheelt u natuurlijk veel tijd.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u meer informatie over onze betonlook vloeren? Of kunnen wij u helpen bij andere vragen? Neem dan contact met ons op via 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl. Graag kijken we met u mee naar de mogelijkheden. Hieronder kunt u alvast vrijblijvend een snelofferte aanvragen.

Snelofferte aanvragen

 

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?