Vloeren in Berkelland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Berkelland

Op zoek naar een vloerenbedrijf in Berkelland? Projectvloeren Nederland is hét vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland. Wij hebben o.a. tapijt, tapijttegels, rubber, marmoleum, linoleum, pvc vloeren (vinyl), betonlook vloeren, gietvloeren en nog veel meer! Wij verkopen en leggen nagenoeg alle soorten vloeren. Wij werken overal, dus ook bij u in Berkelland!

Wij komen graag bij u langs voor een passend advies of om een vrijblijvende offerte te maken. Wij zijn kind aan huis in de regio Berkelland.

Onze producten en merken

In ons assortiment vloeren allemaal gerenommeerde merken. Wij hebben merken als Forbo, Desso, Tarkett, Interface en nog veel meer. De vloeren zijn ingedeeld in harde en zachte vloeren. Wij komen graag bij u langs om te kijken welke vloer het beste bij uw school, zorginstelling of bedrijf past. Want voor ieder gebruik is er de juiste vloer.

Welke projecten in Berkelland

Door de jaren hebben wij al veel mooie vloeren mogen leggen in Berkelland. Van grote projecten bij kantoorgebouwen tot kleinere winkels. Van 35m² tot opdrachten van 970m². Wilt u weten bij wie wij in (de buurt van) Berkelland vloeren hebben gelegd, kijk dan eens hier.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij, Jackie en Salisa van de verkoop binnendienst zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701 of u kunt ons mailen op info@projectennederland.nl

Projecten Nederland

Wist u dat wij naast vloeren, ook uw zonwering, gordijnen en schilderwerk in Berkenland kunnen verzorgen? Onder de naam Projecten Nederland, de complete projectstoffeerder van Nederland. Wij zijn één van de grotere spelers op de markt van projectstoffering. Onder de term van projectstoffering wordt verstaan het leveren en aanbrengen van vloerbedekking, gordijnen, zonwering bij bedrijven, scholen en zorginstellingen. Voor meer informatie kijk op de site van Projecten Nederland.

 

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?