Vloeren in Bemmel

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Bemmel

U bent voor uw bedrijf, school of zorginstelling in Bemmel op zoek naar een nieuwe vloer. Dan bent u bij ons, Projectvloeren Nederland het vloerenbedrijf van Nederland helemaal juist. Wij werken door heel Nederland, dus ook bij u! Onze adviseurs komen graag bij u langs in Bemmel voor een vrijblijvend en passend advies.

Projecten in Bemmel

In de regio van Bemmel hebben door de jaren heen bij diverse projecten vloeren mogen leggen. Bent u benieuwd bij wie wij in (de buurt van) Bemmel vloeren hebben gelegd, kijk dan hier.

Welke producten heeft Projectvloeren Nederland

De vloeren komen van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld. Onze producten zijn ingedeeld in harde en zachte vloeren. Wij hebben producten als tapijt/tapijttegels, linoleum (marmoleum), PVC (vinyl) en rubberen vloeren. Ook trendproducten als gietvloeren en betonlook vloeren leveren en leggen wij.

Wat kost zo’n vloer?

Wilt u snel en eenvoudig weten wat zo’n vloer kost, kijk dan eens bij onze pagina bereken uw prijs. Of wilt u liever snel een wat uitgebreidere offerte? Dat is ook mogelijk met de optie snelofferte. Ook kunnen wij u een staal sturen van een gewenste vloer.

Neem contact met ons op, wanneer u meer informatie over onze vloeren wilt ontvangen. Of wanneer u een vrijblijvende afspraak wilt is dit ook mogelijk. Wij komen graag naar Bemmel om meer te vertellen over onze producten en onze service. Kijk hier voor onze contact informatie.

Projecten Nederland, de projectstoffeerder van Nederland

Wist u dat wij naast vloeren leggen voor zakelijk Nederland, ook uw zonwering, gordijnen of schilderwerk in Bemmel kunnen verzorgen. Kijk op www.projectennederland.nl voor meer informative.

Vlag, Bemmel, Symbool, Banner, Heraly

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?