Bedrijfsvloeren Eindhoven

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Ben je voor jouw kantoor, winkel of ander soort bedrijf in de regio van Eindhoven op zoek naar een nieuwe bedrijfsvloer? Dan kan Projectvloeren Nederland je goed verder helpen. Wij zijn de specialist op het gebied van bedrijfsvloeren in de regio van Eindhoven. Ben je op zoek naar de juiste bedrijfsvloer voor jouw bedrijf, neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs voor een passend en vrijblijvend advies.

Geschikte bedrijfsvloeren in Eindhoven

Belangrijk bij de keuze van een duurzame bedrijfsvloer is dat deze geschikt is voor de werkzaamheden van het bedrijf en de belasting van deze vloer. Over de juiste keuze van de bedrijfsvloer kunnen wij je goed adviseren.

In ons uitgebreide vloerenassortiment vind je eigenlijk alle soorten vloeren. Wij hebben voor een bedrijfsvloer: tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloeren, linoleum. Nagenoeg alle soorten bedrijfsvloeren!

Ons werk in Eindhoven

Bedrijfsvloeren EindhovenDoordat wij al 30 jaar bedrijfsvloeren leggen met veel plezier, zijn wij ook al veel in de regio van Eindhoven werkzaam geweest. Bedrijfsvloeren in grote bedrijfspanden, kantoren, winkels en autobedrijven. Ervaring genoeg dus met bedrijfsvloeren. Wil je daar meer over horen, dat is natuurlijk altijd mogelijk. Onze specialisten vertellen u graag meer.

Contactgegevens

Heb je vragen over een nieuwe bedrijfsvloer of over onderhoud aan jouw bestaande vloer? Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 026-3121701 of mailen op info@projectennederland.nl. Wij geven dan nog meer informatie over een geschikte bedrijfsvloer. Eén van onze specialisten komt dan indien wenselijk bij je langs in Eindhoven of omgeving.

Ook vertellen wij je dan meer over onze uitgebreide service, waarin wij klanten volledig ontzorgen.

Projecten Nederland

Wist je dat wij onder de naam Projecten Nederland nog meer kunnen verzorgen? Wij zijn sinds 1984 projectstoffeerder voor heel zakelijk Nederland. Meer dan 30 jaar vakmanschap en ervaring. Naast vloeren verzorgen wij bij jou in Eindhoven ook schilderwerk, gordijnen én/of zonwering. Voor meer informatie hierover kijk op www.projectennederland.nl

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?