Bedrijfsvloeren in Amsterdam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectvloeren Nederland, het vloerenbedrijf voor vloeren voor de zakelijke markt in de regio van Amsterdam. Ben je op zoek naar de juiste vloer voor jouw bedrijf, neem dan contact met ons op. Eén van onze specialisten kijkt graag samen met jou naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Want belangrijk is het om te kijken waar jouw vloeren voor gebruikt worden, en daar het beste type vloer bij te zoeken. Daarnaast is het goed om te weten dat wij scherpe prijzen hanteren voor onze vloeren. Dit omdat wij groots kunnen inkopen bij onze leveranciers van vloeren. Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs voor bedrijfsvloeren in Amsterdam.

Stevige en duurzame bedrijfsvloeren in Amsterdam

Wil je gebruik maken van een stevige en duurzame bedrijfsvloer, die geschikt is voor de werkzaamheden van jouw bedrijf? Afhankelijk van de belasting op de vloer binnen jouw bedrijf kunnen we je hier goed over adviseren. Staan er zware machines op de vloer of gaat het juist om een geringe belasting? We weten welke materialen voor vloeren er leverbaar zijn en hoe dit bijdraagt aan de duurzaamheid van bedrijven. Alvast zelf kijken welk type vloer de beste oplossing is voor jouw pand? Onze vloerkeuze monitor helpt je bepalen welke vloer het meest geschikt is voor jouw situatie.

WELK VLOERTYPE IS VOOR MIJ DE BESTE OPLOSSING?

Jarenlange ervaring in Amsterdam

Doordat wij al jarenlang in de regio van Amsterdam werken, hebben wij diverse vloeren kunnen realiseren. Van winkelvloeren,  grote magazijnvloeren tot autobedrijven. Wij vertellen je graag meer over onze ervaringen in Amsterdam.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wil je verder nog informatie over onze bedrijfsvloeren? Neem gerust contact met ons. Eén van onze specialisten komt graag bij je langs.  Deze specialist kan al jouw vragen beantwoorden en samen met jou de juiste keuze maken. Wens je een scherpe offerte of een vrijblijvend advies? Wij komen graag naar jou in de regio Amsterdam om het een en ander toe te lichten.  Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 026-3121701 of mailen op info@projectennederland.nl.

Bedrijfsvloeren Amsterdam


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?