Vloerenbedrijf in Barneveld

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Op zoek naar een vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland? Bij Projectvloeren Nederland bent u hiervoor helemaal goed. Wij werken graag en veel in de regio van Barneveld. Wij komen dan ook graag langs bij u voor een vrijblijvend en passend vloerenadvies. Wij rekenen geen reiskosten.

Afgeronde vloerprojecten in Barneveld

Wij hebben al diverse mooie vloeren gelegd in Barneveld. Bij o.a. scholen, bedrijven en zorginstellingen. Allemaal voorzien van een vloer van Projectvloeren Nederland. Wilt u weten bij wie wij gewerkt hebben, klik dan hier. U vindt hier meer over voor wie wij nog meer gewerkt hebben. Wilt u referenties lezen van andere klanten, kijk dan hier.

Producten en merken

In de collectie van Projectvloeren Nederland een ruime keuze vloeren. De keuze bestaat uit harde of zachte vloeren. Wij hebben o.a. tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloer, linoleum en nog veel meer! Wij kunnen eigenlijk alle soorten vloeren leveren.

Ons vloeren zijn allemaal van gerenommeerde merken: Desso, Interface, Tarkett etc. Al deze merken bieden wij u graag met de beste prijzen. Wilt u simpel en snel een prijs berekenen van een vloer? Dat is mogelijk met de vloerencalculator ‘Bereken uw prijs’ optie. Of wilt u liever een uitgebreidere offerte op officieel Projecten Nederland papier. Kijk dan hier…

Contact met Projectvloeren Nederland

Heeft u nog vragen over onze collectie vloeren of over iets anders. Geen probleem. Neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701. Of mail ons op info@projectennederland.nl. Wij helpen u graag verder.

Projecten Nederland

Wist u dat wij onder de naam Projecten Nederland complete stoffering bij u in Barneveld kunnen leveren? Naast vloeren, verzorgen wij ook graag uw gordijnen, zonwering en/of schilderwerk. Voor meer informatie hierover kijk op Projecten Nederland.

Barneveld, Ei, Ballon, Heteluchtballon

Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?