Vloerenbedrijf in Arnhem

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloeren in Arnhem

Projectvloeren Nederland is het vloerenbedrijf in de regio Arnhem. Wij zijn een vloerenbedrijf voor Nederland zakelijk Nederland die bijna alle soorten vloeren leggen. Denk hierbij aan tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloer, linoleum, betonlook vloer etc..

Werken in Arnhem

Door onze jarenlange ervaring hebben wij al veel vloeren in Arnhem mogen leggen. Wilt u kijken waar wij nog meer vloeren hebben gelegd bekijk dan onze referenties.

 

Onze assortiment vloeren

Wij hebben harde en zachte vloeren in ons assortiment. Onze vloeren zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld. Omdat wij veel zaken doen met ze, zijn onze inkoopprijzen scherp wat automatisch betekent dat we een goede prijs aan u kunnen aanbieden. De harde vloer kan linoleum of marmoleum zijn. Of harde onderhoudsarme PVC vloeren met elke print die u maar wilt. Ook verkrijgbaar in tegels of stroken. Of heeft u liever een rubberen vloer of een kunststof vloer? Projectvloeren Nederland heeft een uitgebreid assortiment .

Contact

Voor meer informatie over producten en prijzen, kunt u 026-3121701 bellen voor een vrijblijvende afspraak. Of wilt u een snelofferte op officieel Projectvloeren Nederland papier. U kunt ook een staal van één van onze producten ontvangen.

vloeren in arnhem

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?