Bedrijf in vloeren in regio Apeldoorn

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Apeldoorn

U zoekt een vloerenbedrijf in Apeldoorn? Dan bent u bij Projectvloeren Nederland aan het juiste adres. Wij werken voor heel zakelijk nederland en komen graag langs in Apeldoorn voor een vrijblijvend advies en wij rekenen geen reiskosten. Met onze Tikkie Anders service’ doen wij het als vloerenbedrijf net even anders. Wij ontzorgen u graag.

Bereken uw prijs

Snel zelf een prijs berekenen. Ook dat is mogelijk..

Stalenservice

Wanneer u een staal van één van onze producten wilt ontvangen

Onze vloer producten.

Wij hebben harde en zachte vloeren bij Projectvloeren Nederland. Tapijttegels zijn de laatste jaren sterk in opkomst. Deze zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen. Ook de betonlook vloer is erg populair aan het worden. De harde vloer kan een linoleum vloer zijn of een harde onderhoudsarme PVC vloer. Dit kan ook in tegels of stroken. Of een rubber vloer is een optie. Natuurlijk kunt u voor een ondervloer ook bij Projectvloeren Nederland terecht.

Projecten in Apeldoorn

Wilt u meer lezen over projecten die wij van Projectvloeren Nederland hebben gemaakt,  klik dan hier. Of wilt u referenties lezen van tevreden klanten klik dan hier.

Contact

Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701. U kunt ons ook altijd mailen op info@projectennederland.nl. Wij helpen u graag verder en maken er graag werk van.

vloerenbedrijf apeldoorn

Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?