Bedrijf in vloeren in regio Apeldoorn

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Apeldoorn

U zoekt een vloerenbedrijf in Apeldoorn? Dan bent u bij Projectvloeren Nederland aan het juiste adres. Wij werken voor heel zakelijk nederland en komen graag langs in Apeldoorn voor een vrijblijvend advies en wij rekenen geen reiskosten. Met onze Tikkie Anders service’ doen wij het als vloerenbedrijf net even anders. Wij ontzorgen u graag.

Bereken uw prijs

Snel zelf een prijs berekenen. Ook dat is mogelijk..

Stalenservice

Wanneer u een staal van één van onze producten wilt ontvangen

Onze vloer producten.

Wij hebben harde en zachte vloeren bij Projectvloeren Nederland. Tapijttegels zijn de laatste jaren sterk in opkomst. Deze zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen. Ook de betonlook vloer is erg populair aan het worden. De harde vloer kan een linoleum vloer zijn of een harde onderhoudsarme PVC vloer. Dit kan ook in tegels of stroken. Of een rubber vloer is een optie. Natuurlijk kunt u voor een ondervloer ook bij Projectvloeren Nederland terecht.

Projecten in Apeldoorn

Wilt u meer lezen over projecten die wij van Projectvloeren Nederland hebben gemaakt,  klik dan hier. Of wilt u referenties lezen van tevreden klanten klik dan hier.

Contact

Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701. U kunt ons ook altijd mailen op info@projectennederland.nl. Wij helpen u graag verder en maken er graag werk van.

vloerenbedrijf apeldoorn

Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?