Vloeren in Amsterdam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Amsterdam

Op zoek naar een vloerenbedrijf in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Projectvloeren Nederland werkt graag in Amsterdam.

Projectvloeren Nederland doet het graag een tikkie anders. Hoe anders doen we dat dan?

Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de gebruikelijke ‘rompslomp’. Sterker nog, u hoeft helemaal niets te doen.

Klik hier voor al onze extra services. Bijv. snel uw prijs berekenen, een staal aanvragen, in- en uitruimen etc. Wij regelen het graag voor u in Amsterdam.

Lees meer

Projectvloeren Nederland – Hét vloerenbedrijf voor de zakelijke markt in Amsterdam:

Tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloer, linoleum en nog veel meer! Wij verkopen en leggen nagenoeg alle soorten vloeren.

Tapijt / Tapijttegels

Linoleum (marmoleum)

PVC (vinyl)

Rubber

Gietvloeren

Ondervloeren

“Super service en een prachtig eindresultaat!”

Na een aantal tegenslagen, door een wat lastigere ondervloer, hebben wij bij Livingz, Projectvloeren Nederland ingeschakeld. Zij hebben alles op alles gezet door snel te schakelen zodat de verdere planning (voor het plaatsen van de wanden) niet in gevaar zou komen. Diverse stalen werden razendsnel naar ons opgestuurd. Daarbij heeft Tim duidelijk aangegeven welke PVC vloeren wel en en niet op voorraad waren. We hebben een keus gemaakt en ongeveer een week later zijn ze al gestart met het leggen van de 2 verschillende PVC vloeren. Ze hebben samengewerkt met de monteurs/leveranciers van de wanden om er zo voor te zorgen dat de scheidingslijn op de juiste plaats zou komen. We hebben hier tijdens de uitvoering geen omkijken naar gehad, Projectvloeren Nederland heeft ons volledig ontlast.

We zijn zeer tevreden over het snelle schakelen, de persoonlijke aanpak en natuurlijk over de kwaliteit. Het eindresultaat vinden zowel wij als de klant (Pidz Amsterdam) geweldig mooi. Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking!

Suus Beeks - interieurontwerpster Livingz

“VLIEGENSVLUG…”

Onlangs werden wij gevraagd door onze klant Schiphol om de vloer in het bedrijfsrestaurant te vervangen. Geen sinecure want de klant wilde perse, dat de gebruikers er geen of bijna geen hinder van zouden ondervinden. Het restaurant moest dus gewoon open blijven. Tja wat moet je dan doen? Er moest een PVC lamelvloer in, een zogenaamde harde vloer, en dan moet de oude vloerlaag egaal zijn en de bestaande vloer er eigenlijk uit. Stof, viezigheid, onze klant moest er niet aan denken. André Franken van Projecten Nederland bedacht samen met onze studio en techneuten een simpele maar doeltreffende oplossing. De nieuwe vloer zou met een speciaal hechtingstape uit de ruimtevaart industrie over de oude vloer heen geplakt worden. Met 10 jaar garantie van Fabrikant Tarkett en de fabrikant van het tape (SIGA). Met de vakmannen van Projectvloeren Nederland hebben we in twee weken tijd 1200m² vloer vervangen zonder de klant er noemenswaardig iets van heeft gemerkt. En dat is vliegensvlug gegeven de omstandigheden. Ik ben uiterst te spreken over de mannen die de klus gedaan hebben en de voorbereiding  van André Franken de accountmanager van Projectvloeren Nederland. Dank mannen!

Maarten Vink

schiphol

Klant: Schiphol Group – Opdrachtgever: Maarten Vink Senior project consultant Rever Interieurprojecten

“ER IS ECHT VAKWERK GELEVERD”

In opdracht van interieur ontwerper Rever (die ons interieur hebben ontworpen en gerealiseerd) heeft Projectvloeren Nederland op ons kantoor van Devoteam een betonlook PU-gietvloer gelegd in combinatie met een PVC losleg (loose lay) vloer. Het totale vloer oppervlak bedroeg 480m2. Het bijzondere aan onze nieuwe vloeren is dat ze profiel loos in elkaar over lopen, waardoor het lijkt alsof het één geheel is. Projectvloeren Nederland heeft hierin echt vakwerk geleverd. Daarnaast hebben we ook nog mooie op maat gemaakte kleden/tapijten (Carpets) besteld met bijpassende gordijnen

Devoteam Group

Projectvloeren Nederland heeft een uitgebreid assortiment vloeren. Ze worden ingedeeld in harde en zachte vloeren. Van PVC tot linoleulm/marmoleum, rubber maar zeker tapijt en tapijttegels morgen niet ontbreken. Alles is mogelijk en wij komen graag bij u kijken om het beste advies uit te brengen.

Wij hebben diverse gerenommeerde merken in ons assortiment. Van Desso, Interface, Tarkett etc. En omdat wij groots inkopen, bieden wij u de scherpste prijzen.

Vraag hier uw offerte aan.

Projecten in Amsterdam

Wij hebben al diverse mooie projecten mogen afronden in Amsterdam. Scholen, bedrijven maar ook zorginstellingen hebben een vloer van Projectvloeren Nederland liggen. Wilt u weten bij wie wij gewerkt hebben in Amsterdam, kijk dan hierboven voor een greep uit de referenties. Of wilt u referenties lezen van andere klanten. Klik dan hier.

Vragen?

Zijn er verder nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701. U kunt ons ook altijd mailen op info@projectennederland.nl