Vloerenbedrijf in Amstelveen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Amstelveen

Op zoek naar een vloerenbedrijf in de regio algemeen voor het verzorgen van uw nieuwe vloeren? Projectvloeren Nederland komt graag eens langs in Amstelveen om het te hebben over uw vloeren.

Bij Projectvloeren Nederland doen we het graag net wat anders dan normaal. Wat doen wij dan precies anders? Heel simpel; Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de gebruikelijke ‘rompslomp’. Sterker nog, u hoeft helemaal niets te doen.

Bereken bijvoorbeeld snel uw prijs of vraag een staal aan. Lees hier meer over alle extra services die we bij Projecten Nederland aanbieden. Wij doen dit graag voor u in Amstelveen!

Assortiment vloeren

Projectvloeren Nederland beschikt over een uitgebreid assortiment aan vloeren. Hierbij maken we onderscheid tussen zogenaamde ‘harde’ en ‘zachte’ vloeren. Van PVC tot linoleulm/marmoleum, rubber maar ook tapijt en tapijttegels morgen niet ontbreken. Op deze manier hebben we voor iedere gebruiker een geschikte vloer beschikbaar.

De vloeren in ons assortiment zijn van gerenommeerde merken als Desso, Forbo, Tarkett enzovoort. Deze merken kunnen wij aanbieden tegen scherpte prijzen, omdat wij grootschalig inkopen.

Werken in Amstelveen

In de regio Amstelveen hebben wij al enkele mooie projecten mogen verzorgen. Verschillende scholen en zorginstellingen hebben een vloer in hun pand liggen van Projectvloeren Nederland. Bent u benieuwd bij wie wij gewerkt hebben; kijk dan hier. Ook beschikken wij over referenties van andere klanten, welke op onze referentiepagina te vinden zijn.

Vragen?

Wanneer u verder nog vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel- en/of mail ons op telefoonnummer 026-3121701 of e-mail adres info@projectennederland.nl. Ook heeft u de mogelijkheid om zelf online een afspraak in te plannen.

Kunnen wij u op dit moment niet van dienst zijn wat betreft uw vloeren, maar wel met schilderwerk, gordijnen of zonwering; neem dan eens een kijkje op www.projectennederland.nl en ontdek meer over ons als projectstoffeerder.

amstelveen

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?