Vloeren in Amersfoort

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Amersfoort   

Wij zijn een vloerenbedrijf die werken in de regio van Amersfoort? Projectvloeren Nederland werkt door heel Nederland, dus ook bij u! Wilt u een advies of een offerte ontvangen, wij komeen graag langs in Amersfoort.

In de regio Amersfoort zijn we immers kind aan huis. Dit advies is altijd vrijblijvend en wij rekenen geen reiskosten. Met onze ‘verwen-service’ onderscheiden wij ons graag als vloerenbedrijf in Amersfoort

Een Tikkie Anders service

U hoeft helemaal niets te doen.

 Bereken uw prijs

Snel en simpel berekenen.

Welke projecten hebben wij in Amersfoort gedaan

Wij hebben al diverse opdrachten in de regio van Amersfoort mogen doen. Van diverse scholen tot een opdracht van een kantoorgebouw van wel 15.000m². Wilt u weten waar wij o.a. gewerkt hebben, kijk dan hier. Óf neem contact op met onze binnen- of buitendienst. Zij helpen u graag verder.

Onze collectie vloeren

Onze collectie met harde en zachte vloeren is erg groot. O.a. linoleum/marmoleum, PVC, rubber, tapijt maar ook betonlookvloeren. Wij hebben diverse gerenomeerde merken in de collectie. Onze inkoopprijzen zijn scherp, dit betekent voor u dat we een goede prijs kunnen aanbieden.

vloerenbedrijf in amersfoort


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?