Vloerenbedrijf in Almere

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Nieuwe vloer in Almere?

Wanneer u gevestigd bent in Almere en op zoek bent naar nieuwe vloeren voor uw pand, dan schiet Projectvloeren Nederland graag te hulp. Wij verzorgen vloeren voor de hele zakelijke markt binnen Nederland en doen ook regelmatig zaken in de regio Almere. Met het geven van vrijblijvende adviezen en gratis inventarisaties proberen wij ons te onderscheiden binnen de zakelijke markt. Ook met behulp van;

Proberen we te realiseren dat wij het net een kleine beetje anders doen dan de rest. Voor meer informatie over alle extra services kunt u hier eens verder kijken.

Ons assortiment

Om iedere gebruiker te kunnen voorzien in zijn of haar behoefte hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan vloeren samengesteld. Deze verdelen wij in ‘harde’ en ‘zachte’ vloeren en zijn allen geschikt voor gebruik binnen de zakelijke markt. Hierbij kan gedacht worden aan instellingen voor de zorg, scholengemeenschappen of andere bedrijven in Almere en omstreken. Vloerenmerken en fabrikanten waar wij samenwerkingen mee hebben zijn onder andere Forbo, Desso en Tarkett. Bekijk gerust eens ons gehele assortiment vloeren of de overige fabrikanten en merken waar wij mee samenwerken.

Werken in omgeving Almere

Almere en omstreken is een regio waarbinnen wij de afgelopen 30 jaar diverse klussen hebben mogen uitvoeren voor verschillende soorten bedrijven of instanties. Kijk gerust eens bij het overzicht van bedrijven waarvoor wij eerder mooie projecten hebben verzorgd. Op onze uitgebreide referentiepagina delen onze klanten hun ervaringen wat betreft het leggen van een nieuwe vloer door Projectvloeren Nederland.

Contact met Projectvloeren Nederland

Bent u overtuigd geraakt van het feit dat wij de juiste partij zijn voor uw nieuwe vloeren? Bel ons dan gerust eens op voor een afspraak (026-3121701) of stuur een mailtje naar info@projectennederland.nl. Ook kunt u online een afspraak inplannen met ons.

Projecten Nederland

Schilderwerk, gordijnen of zonwering behoren eveneens tot onze werkzaamheden als projectstoffeerder. Heeft u geen nieuwe vloer nodig, maar kunnen wij u hier mee van dienst zijn? Via www.projectennederland.nl kunt u hierover meer te weten komen.

Almere

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?