Vloeren in Alkmaar

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Zijn de vloeren in uw bedrijfspand, zorginstelling of school aan vervanging toe? Projectvloeren Nederland biedt u uitkomst. Projectvloeren Nederland is hét vloerenbedrijf voor de zakelijke markt. Wij zijn gevestigd in Duiven, maar werken voor opdrachtgevers door heel Nederland. Wij komen dus ook graag eens bij uw langs in Alkmaar om te kijken naar uw vloeren. We bespreken geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor uw vloeren en kijken aandachtig naar uw wensen. Hierbij rekenen wij uiteraard geen reiskosten!

Onze ‘tikkie anders service’

Wij doen ‘alles’ op onze eigen unieke manier. Onze zogenaamde tikkie anders service. Met onze tikkie anders service bieden wij net dat beetje extra ten opzichte van andere vloeren bedrijven. Onze service is er op gericht u zoveel mogelijk te ontzorgen. U kunt zich daardoor focussen op wat voor u belangrijk is. Wat maakt onze service zo bijzonder? Wij weken 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ruimen uw kantoor uit en weer volledig in en u kunt bij ons gespreid betalen. Wilt u meer weten over onze tikkie anders service? Klik dan hier.

Ons assortiment vloeren

Bij projectvloeren Nederland durven wij te stellen dat we  over een uitgebreide collectie vloeren beschikken. Wij hebben zowel harde- als zachte vloeren binnen onze collectie. Tapijt, tapijttegels, betonlook vloeren, rubber, pvc vloeren, marmoleum en nog veel meer. Ook voor uw pand in Alkmaar zit er vast en zeker een geschikte vloer tussen. Bekijk ons volledige assortiment. Wilt u direct weten wat onze vloeren voor uw pand in Alkmaar kosten? Bereken dan snel uw prijs.

Projectvloeren Nederland in Alkmaar

In het verleden hebben wij al enkele mooie projecten door heel Nederland mogen afronden. Zo ook in Alkmaar. Diverse grote panden in Alkmaar beschikken inmiddels over een vloer van projectvloeren Nederland. Wilt u onze eerdere projecten bekijken? Klik dan hier.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op of plan zelf een afspraak in. Dit kan via 026-3121701. Ook kunt u ons mailen op info@projectennederland.nl.

Projectstoffering in Alkmaar 

Wist u dat wij naast vloeren ook nieuwe gordijnen, zonwering en schilderwerk verzorgen? Als projecten Nederland komen wij als projectstoffeerder graag bij u langs in Alkmaar. Wij verzorgen uw complete projectstoffering. Op www.projectennederland.nl vindt u er meer informatie over.

vloeren alkmaar

Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?