Ach grote leider, waar heen leidt de weg?

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Ach grote leider, waar heen leidt de weg?

Eh, zoals als altijd;  alle kanten op! Wat een roerige tijd. Niemand die het nog precies weet. Op enkele despoten na (die met die blonde lok). Dus ik gelukkig ook niet. Uiteraard ben ik gruwelijk nieuwsgierig wat we volgend jaar rond deze tijd weten en doen. Zijn er dan werkelijk 700.000 werkelozen? Is de economie werkelijk met 6% gekrompen? Kwam er echt nog een tweede golf met Corona aan? Hoeveel mensen zijn er nu echt gestorven door het COVID -19 virus? Is Rutte dan nog zo geliefd als nu of juist verguisd omdat hij er faliekant naast zat? Niemand die het echt weet. We zullen het zien, merken en gaan beleven.

Ik moet nog wel eens terug denken aan mijn Opa wiens eerst vrouw overleed aan de Spaanse griep; hij moest in de oorlog door met 7 kinderen, een drukke baan, en zijn gezin door de crisis loodsen. En dat lukte hem. Die basale oer overlevingskracht is niet uniek voor mensen, dat IS de mens. Die pragmatische en optimistische instelling van mijn opa zie ik terug in een groot deel van ‘de MENSCH’ in de wereld of in ons Nederland(je) en gelukkig ook bij mij zelf. We kunnen nu maar beter pragmatisch en realistisch blijven. En overleven. Met de nadruk vooral op LEVEN. Alhoewel de omstandigheden nu  echt anders zijn dan 75 jaar geleden. Dus Hulde aan de MENSCH en aan mijn opa!  Die MENSCH die ons vast een vaccin gaan brengen, of een nieuwe baan, of nieuw geluk. Dus waar heen leidt de weg? Weet ik veel?

P.S., ja, je kunt die pijlen gerust bij ons bestellen. Deze zijn van INTERFACE, maar ook TARKETT heeft ze in hun assortiment opgenomen. Want alles moet natuurlijk wel op gepaste afstand ouwe klefjan (dat ben ik dan). Neem gerust eens contact met ons op voor de bewijgwijzeringstegels.

– Jeroen Doornbosch –


Geplaatst op 22 juni 2020
 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op