Tja, staan we zelf ook even met de bek vol tanden….(al of niet gevuld)

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

En wij maar roepen dat we project inrichter zijn! Dat we als project inrichter verstand hebben van vloeren, zonwering, gordijnen en zelfs kunnen kwasten etc.  EN….dat we ook nog wel ontwerpers in dienst hebben die een leuk voorstel kunnen maken. MAAR WAT NOU, als wij van Projecten Nederland zelf iets willen veranderen aan onze inrichting? Hoe goed zijn we dan? Wat voor leuks verzinnen we dan? Dan heeft  in één keer iedereen er verstand van. Alsof je als hartchirurg je eigen hart effe moet opknappen. We wisten even niet hoe we het ZELF nu aan zouden pakken. Dit wist geen mens gelukkig.

We werken inmiddels met meer dan 15 mensen op kantoor, al dan niet wisselend. Zo af en toe durft er ook een klant binnen te lopen. We hebben en willen geen klassieke showroom. Dat is al weer achterhaald als je denkt het nieuwste in huis te hebben. Het schept verwachtingen die we niet waar kunnen maken. Je showroom is immers nooit groot genoeg. Onze huidige werkplekken zijn nu letterlijk werk plekken, bijna werkplaatsen. Overal liggen onze spullen, onze stalen en ons gereedschap. Een gewoon mens zou het bijna ‘een rommel’ kunnen vinden. Dat ‘werkplaats gedeelte’ bracht mij wel op een idee.

We krijgen dus binnenkort:

  • Een werkplaats;
  • Een merkplaats;
  • Een vrijplaats;
  • Een testplaats.

En dat allemaal in een ruimte van 600m2. Dat lijkt veel maar valt in werkelijkheid best tegen. Die vrijplaats is met een korreltje zout, er komt geen bordeel. Het wordt een ontmoetingsplaats, voor klanten, leverancier, onze mensen, onze doeners en onze onderaannemers. Kortom vrij denken en werken.

We gaan onze top 5 merken vragen hun beste beentje voor te zetten. Ze mogen allemaal hun “ stand” inrichten bij ons, HUN MERKPLAATS. Het lijkt dan net een echte beurs. Leuk om daar elke dag in te werken lijkt ons. Daar tussendoor onze werkplaats. Onze mensen krijgen allemaal een plek die ze zelf mogen kiezen. Willen ze keer ruilen onderling dan is dat prima. Een soort van ‘het nieuwe werken 3.0’.

Ooit hoop ik nog eens mijn droom waar te maken; een inspiratie centrum voor de zakelijke markt in vloeren. Die is er niet. NU NOG NIET. Ja… wel een verdwaalde showroom van een fabrikant maar daar zie ik alleen die “BMW”. Als metafoor natuurlijk he. En stel nou eens dat je ook een AUDI of een SKODA wilt zien? Op één plek. Afijn wordt vervolgd. Ook die uitnodiging om eens bij ons de koffie te komen…. 026-3121701..


Geplaatst op 13 februari 2017